FOCI ÉS AUTÓK. A SRÁCOKAT TÉNYLEG CSAK EZ ÉRDEKLI?

A focival kezdődött az egész. Na nem azért, mert martfűi kölykökként nem volt más feladatunk az iskolai szünetekben, mintsem kaputól-kapuig rúgni a bőrlabdát, hanem mert a csapatszellem mindig is meghatározó volt az életünkben. Együtt sportolni, közösen gondolkodni, csapatban játszani. Ez a szellemiség szőtte át már az elnyűtt tornacipőben focilabdát kergető gyermeki szívünket is, és a várva-várt felnőtt korunkba is ez a gondolatiság segített minket át, ahol a futball mellett meghódításra váró új területként szerepet kapott a szállítmányozás, majd a profi csapatunkkal felépített autószerelő műhely, a műszaki vizsgabázis és az autójavítás.

Az UNITRANS Kft. 1999-ben alakult, akkor még mélyépítési munkák elvégzésére, amely néhány évre rá a szarvasi központú Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.-vel történő együttműködésünknek köszönhetően a szállítmányozás irányába mozdult el. A Szarvas városában legtöbb helyi munkavállalót foglalkoztató nagyvállalat élőállatszállítási igényeinek kielégítésére 40 tonnás kamionok beszerzése vált szükségessé, mely idő közben magával hozta azok tárolásának, javításának, szervizelésének szükségességét, hiszen a környéken ilyen jellegű tevékenység az általunk elvárt minőségben abban az időben még nem állt rendelkezésre. A tevékenységhez kerestünk megfelelő nagyságú területet otthonunktól nem messze Szarvason, így építettük fel az orosházi út földterületén a jelenlegi szerelőcsarnokot.

HA CSAPAT, AKKOR UNITRANS

Bár a szerelőcsarnok rekordidő alatt épült fel, minket folyamatosan érdeklődő kérdésekkel bombáztak a szarvasi és a környékbeli népek: mikor adhatják már le nálunk szerelésre a járműveiket. Az autószerelő műhelyt így rövid gondolkodás után megnyitottuk a nagyközönségnek, ahová nemcsak az autók, motorok, kamionok, de a jókezű, szorgos autószerelő kollégák is egymás után érkeztek. Amíg az UNITRANS csapata pillanatok alatt jelentős számúra bővült, a gazdaságosságot szem előtt tartva mi újabb fejlesztéseken törpöltünk.

TANKOLJUNK OKOSAN!

Az UNITRANS szállítmányozási tevékenysége, maga a terület, az autószerelő csarnok, valamint a bennünket megszálló járműforgalom mágnesként vonzotta az igényt egy üzemanyagtöltő állomás telepítésére. A saját üzemanyagkút, mint fehér töltőállomás beüzemelése és működése azóta is mind a saját kamionállományunk, mind a helyi lakosság, valamint a szarvasi és környékbeli vállalkozók, elsősorban fuvarozók és mezőgazdasági tevékenységet folytatók üzemanyag-ellátását biztosítja nap, mint nap, évek óta töretlenül.

MIT FEJLESSZÜNK MÉG?

Az autójavítással párhuzamosan az ország különböző pontjain eközben dübörgött a mélyépítési földmunka. Szinte az összes autópálya építésénél, csatornaépítéseknél, szeméttelep rekultivációknál, halastavak kialakításánál igényelték alvállalkozói jelenlétünket tízes nagyságrendű gépparkjainkkal a kivitelezők. Az autószerviz ügyfélállománya ezalatt folyamatosan duzzadt, ami a szerszám- és számítástechnikai infrastruktúra rendszeres fejlesztésének köszönhetően hozzásegített minket ahhoz, hogy megszerezzük a jogot a zöldkártya kiadásához, valamint pályázatok hosszas benyújtása során végül elnyerjük az NKH kijelölt Műszaki Vizsgabázis címet, amellyel tovább bővíthettük ügyfeleink részére szerviz-szolgáltatásainkat.

ÉRTED VAGYUNK!

Folyamatosan fejlődő tevékenységeinknek, rendszeresen megújuló eszközparkunknak és lojális, profi szakemberekből álló csapatunknak köszönhetően évente nagyjából 2800-3000 műszaki vizsgát, 1500 autójavítást, szervizelést végzünk magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. Csapatunk bátor srácokból áll, így ahogy az apróbb munkáktól sem félünk, úgy rettenthetetlen szívvel állunk a nagyobb kihívások elé is. Széles autószerviz palettánkon az autójavítás, a műszaki vizsgáztatás és eredetiség vizsga mellett kiemelt helyet kap az autódiagnosztika, a futóműállítás, a karosszéria javítás, a fényezés, az ózonos klímatisztítás, valamint a nagyobb lélegzetvételt és speciális szaktudást igénylő motorfelújítás.

Jelentkezz be hozzánk
személyesen vagy telefonon!